2016. április 19., kedd

Off - Új blog

Sziasztok!:) Mint már ígértem - elég régen -, itt van az új blogunk, amit Carlie S. A.-vel írunk, két szemszögből, ám eléggé eltérő történettel. Carlié egy romantikus, sci-fis történet, Lilith Blake főszereplésével; az enyém pedig egy paranormális jellegű, és az én főhősnőm Joyce Taylor.:)

Lilith története arról szól, hogy hazaköltözik a nyárra az egyetemi legjobb barátnőjével, Mirával Wilmingtonba, ahol az anyja és az öccsei laknak. Egy Red Rose nevű bárban kezd dolgozni, ahol megismerkedik egy szexi fiúval(természetesen), aki a romantikus és sci-fi szálat is hozza magával. - Spoiler nélkül nagyjából ennyi.

Az én történetem Joyce-ról szól, akinek volt egy húga - és van is egy húga -, aki régebben meghalt, és az egyik nap látja őt. Van egy legjobb barátja - aki meleg, khm, khm és Lilith öccse, khm, khm -; egy szalonban dolgozik, és idén érettségizett le. Egyébként meg utálják egymást Livel.. botrááány.. - Spoiler nélkül nagyjából ennyi.

Amúgy meg nyugodtan kattintsatok a kép alatti feliratra, és kutakodjatok.:) Tegnap már felraktuk az első részt, szóval, olvassatok csak!:)
XxChloe&Carlie

Wilmington


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése