2016. február 15., hétfő

Off - Szünet

Sziasztok olvasók (ha még egyáltalán van itt valaki:))!
Sajnálattal jelentem be, hogy - mint a
címből kiderült-, meghatározatlan időre a blog szünetel. Egy ideje már itt volt a fejembe, de még egy kicsit húztam, mivel eléggé a szívemhez nőtt a történet. (Ez nagyjából azért következett be, mivel nincs ihlet, és..nemtudom.)A szünet alatt megírom a történet további részeit, és majd kicsit később majd posztolom, illetve valószínűleg kijavítom/kijavítjuk az ezelőtti fejezeteket.
Tervbe van véve egy új blog, amit már várok, bár még semmit nem nagyon tudok, ha pedig már eldöntöttem/döntöttük a továbbiakat, feltétlenül jelezni fogom. Annyit elárulok, hogy ketten fogjuk írni, egy nagyon kedves barátnőmmel, az, hogy váltott, vagy nem váltott szemszög, még nem döntöttük el. (Ez egy elég bizonytalan történet:D) A nyitásról nem ígérek semmit, még előttem is titok.
Szóval, ha valaki olvasta a blogomat, akkor hello, és sajnálom, és köszi, hogy olvastál, meg feliratkoztál, és tényleg, én majd kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam a 1400 feletti megtekintést, és a 3 feliratkozót. Habár valószínűleg ez nem annyira magas szám, de én nagyon örülök, és nagyon köszönöm mindenkinek, aki akár csak benézett ide. Majd még találkozunk.;D
Nem sokára majd jelentkezek az új blogom promózásával, Sziasztok!:)
Puszi, Chloe M.:D

2 megjegyzés: